32-jarige man uit Enschede zwaar mishandeld in woning

Enschede – Maandagavond 21 november is een 32-jarige man uit Enschede mishandeld in een woning aan de Laaresstraat. De politie onderzoekt deze zware mishandeling en is op zoek naar getuigen die rond 23.00 uur iets verdachts hebben gezien in de buurt van de woning.

Rond 23.00 uur kwam er een melding binnen over een mishandeling aan de Laaresstraat. Een 32-jarige man uit Enschede raakte daarbij gewond en is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis. Vermoedelijk zijn er vier mannen betrokken bij deze mishandeling. De politie is een onderzoek gestart. Er worden sporen veiliggesteld en getuigen gehoord.

Getuigenoproep
Was u rond 23.00 uur in de (buurt van de) Laaresstraat en heeft u mogelijk deze mannen gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000 of via het tipformulier op Meld Misdaad Anoniem.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!