Vrouw overloopt inbrekers en raakt gewond In Ootmarsum

Ootmarsum – In de nacht van woensdag op donderdag, omstreeks 05.15 uur, is een 45-jarige vrouw in haar woning aan de Cramerstraat in Ootmarsum gewond geraakt toen zij twee inbrekers overliep. De bewoonster is overgebracht naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Het slachtoffer hoorde vanuit haar slaapkamer gestommel en ging naar beneden. Daar werd zij verrast door twee mannen en raakte bij de schermutseling die ontstond, gewond. De agenten die kort na de melding bij de woning aankwamen troffen het slachtoffer in de woning aan. De twee daders waren er inmiddels vandoor gegaan. De politie is naar hen op zoek.

Er werd direct een onderzoek opgestart. De politie heeft het buurtonderzoek reeds afgerond en vraagt getuigen zich te melden. Mocht u camerabeelden hebben en in de directe omgeving wonen en ze hebben u nog niet gesproken, neemt u dan contact met de politie op? De afdeling forensische opsporing werd ingezet voor sporenonderzoek.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. Mocht u andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(foto: Dennis Nengerman | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!