Man zwaargewond bij ongeval in Ootmarsum

Ootmarsum – Bij een ongeval op het sportpark Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.) aan de Alleeweg in Ootmarsum is een persoon bij een ongeval zwaargewond geraakt. Volgens een omstander is de man bij werkzaamheden gevallen. Meerdere ambulances waren aanwezig.

De persoon is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Omdat volgens een omstander de man, op het moment van het ongeval, alleen aan het werk was gaat de politie camerabeelden bekijken om zo duidelijk te krijgen hoe de man is gevallen. Er zijn op dit moment onder andere werkzaamheden aan het dak. Het vermoeden bij verschillende omstanders is dan ook dat de man van het dak is gevallen.

De politie doet hier onderzoek naar.

(foto: Dennis Nengerman | News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.