Update: Grote brand bij Twente Toer in Ootmarsum snel onder controle

Ootmarsum – De hulpdiensten zijn vanmiddag uitgerukt voor een melding van een brand bij een bedrijfspand aan De Mors in Ootmarsum. De brandweer schaalde al snel op naar grote brand en rukte met meerdere eenheden uit naar de brand.

In het pand stonden elektrische scooters. Vermoedelijk is de brand ontstaan in een van de accu’s. Mede doordat de brandweerkazerne van Ootmarsum op nog geen 10 meter afstand ligt was de situatie snel onder controle. Overslag naar een naastgelegen woning is door de brandweer voorkomen.

Er raakte bij de brand niemand gewond. Hoe groot de schade is aan het pand is niet bekend.

(foto: Dennis Nengerman | News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.