Kittens gedumpt in vuilnisbak in Denekamp

Denekamp – Gisteravond 10 juli zijn 3 kittens van 8 a 9 weken aangetroffen in een groene Otto in de Kafmolen in Denekamp. Het vermoeden bestaat dat deze kittens de woensdag of donderdag ervoor in deze Otto zijn gedumpt. Doordat de bewoners de Otto niet aan straat hebben gezet zijn de kittens uiteindelijk niet in de vuilniswagen belandt.

Graag komt de dierenambulance in contact met mensen die de afgelopen dagen iets is opgevallen op de Kafmolen in Denekamp. Dit kan zijn een auto die een tijdje voor een Otto heeft gestaan of anderszins iets is opgevallen.

Ook komen ze graag in contact met personen die weten van mensen die eerst kittens hadden en nu niet. Uiteraard worden alle meldingen anoniem behandeld. “Het op deze manier dumpen van kittens blijft ethisch onverantwoord en we nemen de zaak dan ook serieus op”, aldus de dierenambulance.

Weet u meer, neem dan contact op met de Dierenambulance Oldenzaal op 06-53747678.

(bron: Dierenambulance Oldenzaal)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!