UPDATE: Verwarde man op dak van woning in Denekamp; Arrestatieteam ingezet

Denekamp – Een verwarde man is zondagavond op het dak van zijn woning aan de Bromeliastraat in Denekamp geklommen. Volgens de politie zijn agenten in eerste instantie naar de woning gereden in verband met een inbraak. Ter plaatse bleek dat er opzettelijk een valse melding is gedaan door de bewoner.

Een half uur later is de politie wederom naar het adres gereden omdat de bewoner het noodnummer 112 bezet hield. De situatie liep volgens de politie snel uit de hand en zat de man snel op het dak. De bewoner zat in een psychose waardoor de angst overheerste.

Door de inzet van onderhandelaars en het arrestatieteam is de man van het dak gekomen en onder politiebegeleiding met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Er wordt passende hulp voor de man gezocht.

(foto: Dennis Nengerman | News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.