Marokkaanse man aangehouden voor geven valse naam bij controle op A1

Deurningen – Donderdagavond is door de Marechaussee langs de A1 bij Deurningen tijdens een controle Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV) een man aangehouden voor het opgeven van een valse naam. Hij zat als bijrijder in een Nederlands voertuig en claimde de Spaanse nationaliteit te hebben.

Echter hadden de verbalisanten twijfel bij zijn verhaal. Hierop is de verdachte overgebracht naar de brigade voor verder ID-onderzoek. Nader onderzoek in de systemen naar de identiteit van meneer bleek hij de Marokkaanse nationaliteit te hebben en onrechtmatig in Nederland te zijn.

Hij is overdragen aan de Duitse autoriteiten. Voor het opgeven van een valse naam is proces-verbaal aangezegd.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.