Duitser met drugs op zak aangehouden in Denekamp

Denekamp – Tijdens surveillance viel het gedrag van een persoon agenten op. Zij besloten de man te controleren op de Oldenzaalsestraat in Denekamp. Bij de controle bleek dat de man nog DNA moest afstaan. Op de grond zagen de agenten een zakje liggen met, vermoedelijk, harddrugs.

Waarschijnlijk had de man dit van zich afgegooid toen hij de politie zag. Vanwege het aantreffen van deze drugs is de man gefouilleerd. Bij de fouillering werd nog meer, vermoedelijk, harddrugs aangetroffen.

De man, een 33-jarige inwoner van Nordhorn is aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.

De, vermoedelijke, harddrugs (10 gram bruine brokjes, 5 gram witte brokjes en 20 pillen) zijn in beslag genomen en zullen worden onderzocht.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.