Foto 3: Donkere dagen offensief Noord-Oost Twente

Oldenzaal – De politie in Noord-Oost Twente heeft de hele dag actie gevoerd in het kader van het donkere dagen offensief.

De politie startte vanmiddag met een controle aan de Oldenzaalsestraat in Denekamp, bij het BP Tankstation werden verschillende voertuigen gecontroleerd.

Vervolgens zijn er in verschillende wijken in Oldenzaal “witte voetjes” gelegd. Bij mensen waar een wit voetje is achtergelaten valt wat aan de veiligheid van het huis te verbeteren.

De controle is afgesloten met een verkeerscontrole op de carpoolplaats aan de rondweg in Oldenzaal.

Automobilisten die van de autobaan af kwamen werden door de politie naar de parkeerplaats gedirigeerd, en vervolgens controleert op het bezit van verboden middelen, alcoholgebruik, papieren etc.

Één persoon word heeft mogelijk teveel gedronken, en is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau, ook is een kleine hoeveelheid drugs in beslag genomen, ook zijn er enkele bekeuringen uitgedeeld over de dag.

(foto: News United)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!