Man uit Enschede tot bloedens toe geslagen bij straatroof; 16-jarige jongen uit Deurningen aangehouden

Enschede – Zondagavond 29 juli is een Enschedeër het slachtoffer geworden van een straatroof. Een 16-jarige jongen uit Deurningen is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Om te achterhalen wat er precies gebeurd is de politie op zoek naar getuigen.

Even na 21:45 uur meldde het slachtoffer het voorval bij de politie. Agenten gingen er meteen op af en troffen het slachtoffer bloedend aan. Hij vertelde dat hij ter hoogte van de vijver bij de Belgiëlaan met een voorwerp op zijn hoofd geslagen was en dat hij bestolen was van zijn eigendommen.

Schreeuw

Een getuige had een schreeuw gehoord waarna hij twee mannen zag wegrennen in de richting van het Ommerbos. Aan de hand van het signalement en de verklaring van het slachtoffer kon later de 16-jarige verdachte worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor. Wat de rol van de tweede persoon is geweest bij het incident wordt nader onderzocht.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk te maken heeft met dit incident. Iedereen die informatie heeft wat van belang kan zijn voor het onderzoek kan dit doorgeven via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!