UPDATE: Lichaam aangetroffen in Duitse Nordhorn

Amsterdam – In het onderzoek naar de vermissing van Juan Antonio Alvarez uit Amsterdam heeft de politie een lichaam aangetroffen in de Duitse plaats Nordhorn.

De 50-jarige Juan Antonio Alvarez is sinds mei vermist. In het onderzoek kwam de politie op het spoor van een woning in de Duitse plaats Nordhorn. Amsterdamse rechercheurs en medewerkers van het NFI zijn maandag 1 augustus, in samenwerking met de Duitse politie, een uitgebreid onderzoek begonnen bij een woning in de Duitse plaats. Hierbij is een lichaam aangetroffen. Dit betreft vermoedelijk Juan Antonio Alvarez. Pas nadat de identificatie is afgerond kan met zekerheid worden gezegd of het om de vermiste Amsterdammer gaat. Op het lichaam zal sectie worden verricht om de doodsoorzaak te achterhalen.

In het onderzoek zitten twee Nederlandse mannen van 48 en 22 jaar oud vast. Zij zitten in volledige beperkingen, wat betekent dat zij geen contact mogen hebben met de buitenwereld, behalve met hun advocaat. Naar een mogelijk derde verdachte, een 60-jarige Nederlander, wordt nog gezocht.

(foto: News United)
(video: SPS Media)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!