Video: Duitse politie zoekt lichaam vermiste Amsterdammer in Nordhorn

Nordhorn/Amsterdam – De Duitse politie heeft vandaag net over de grens bij Denekamp in het Duitse Nordhorn onderzoek gedaan bij een woning omdat de bewoners mogelijk betrokken zijn bij de vermissing van een 50-jarige man uit Amsterdam. De politie sluit op dit moment nog niet uit dat de man is vermoord.

Het onderzoek werd gedaan in het kader van de vermiste Juan Antonio Alvarez. De nederland politie heeft bij het onderzoek geassisteerd. De man verdween op 12 mei jongstleden. Eerder werd het terrein rond de woning al doorzocht. Toen werd er in een loods naast de woning een hennepkwekerij ontdekt met ruim 100 planten. De vermiste Alvarez zou de plantage mede hebben gerund.

Volgens de Nederlandse autoriteiten is de man slachtoffer geworden van een misdrijf. Twee verdachten uit Nederland zitten inmiddels vast. Een derde man is nog voortvluchtig.

De auto van de vermiste man werd op 14 mei reeds aangetroffen in Amsterdam. In de buurt werden zijn telefoon en portemonnee gevonden. Alvarez zou volgens de verdachten op 12 mei nog in Nordhorn zijn geweest.

(foto: News United)
(video: SPS Media)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!