Vrouw rijdt achter inbreker aan in Weerselo

Weerselo – Maandag 8 april omstreeks 09.45 uur kregen agenten een melding van een mogelijke inbraak aan de Loweg te Weerselo. Meldster zag dat een persoon zich verdacht ophield bij een woning en zij herkende de man van een eerdere inbraak in de buurt.

De meldster heeft direct 112 gebeld waarop agenten ter plaatse zijn gegaan. De man had dit echter in de gaten en stapte in zijn auto. Meldster bedacht zich geen moment en reed achter de man aan.

De locatie werd via de telefoon doorgegeven en in de bebouwde kom van Weerselo konden wij de man, een 60-jarige inwoner van Coevorden, aanhouden. Hij is overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne. De recherche gaat onderzoeken of de man ook verantwoordelijk is voor andere inbraken.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.