Foto 2: Automobilist raakt gewond na ernstig ongeval in Rossum

Rossum – De hulpdiensten zijn in de nacht van dinsdag 12 juli op woensdag 13 juli omstreeks 1:00 uur uitgerukt voor een verkeersongeval aan de Ootmarsumsestraat in Rossum.

Door nog onbekende oorzaak is een automobilist de macht over het stuur verloren, waarna hij tussen twee bomen is door geschoten, vervolgens door een weiland is gestuitert, daarna over een weg is gevlogen, toen door een hekwerk is gereden en uiteindelijk in een weiland tot stilstand is gekomen. (Ongeveer 200 meter)

Omstanders hebben gelijk eerste hulp verleend en de hulpdiensten opgeroepen. De brandweer heeft het ambulance personeel geholpen om de persoon uit de auto te halen. Wonder boven wonder kon de persoon lopend zijn voertuig verlaten, waarna hij met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd.

Omdat het onduidelijk was of er een andere auto en/of meerdere inzittenden bij betrokken waren, hebben de hulpdiensten het gebied rondom de auto met zaklampen en warmtebeeldcamera’s onderzocht. Hieruit is gebleken dat de bestuurder de enige persoon was die bij het ongeval betrokken is geweest.

De politie doet verder onderzoek. De zwaar gehavende auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

(foto: Gijs Huiskes | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!