foto 2: Duitse politie zoekt lichaam vermiste Amsterdammer in Nordhorn

Nordhorn – In de Duitse grensplaats Nordhorn doorzoekt de politie een huis dat wordt bewoond door drie Nederlanders. Volgens de autoriteiten zijn de bewoners mogelijk betrokken bij de vermissing van een 50-jarige Amsterdammer. De politie sluit niet uit dat de man is vermoord.

Het gaat om Juan Antonio Alvarez, die op 12 mei verdween. Half mei werd het terrein rond het de woning al onderzocht. In een loods naast het huis werd toen een kwekerij met 127 hennepplanten ontdekt. Alvarez zou de plantage samen met de drie verdachten hebben gerund.

De Nederlandse en Duitse autoriteiten gaan ervan uit dat Alvarez het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Twee verdachten, mannen van 48 en 22, zitten in Nederland vast. De derde verdachte (60) is nog voortvluchtig.

Auto gevonden
De auto van de vermiste Amsterdammer werd op 14 mei gevonden in Amsterdam. Niet ver van de wagen werden zijn portemonnee en telefoon aangetroffen. De drie verdachten verklaarden eerder dat Alvarez hen op 12 mei nog had bezocht in Nordhorn.

(bron: NOS)
(foto: News United)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!