(foto’s) Drugslab aangetroffen in Geesteren

Geesteren (OV) – De politie en Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zijn vrijdag 7 november begonnen met het ontmantelen van een drugslab, dat donderdag 6 november is aangetroffen in Geesteren.

Donderdag rond 20.00 uur is, naar aanleiding van een melding en een daarna ingesteld onderzoek, in het buitengebied van Geesteren een drugslab aangetroffen. Het lab was in werking en vermoedelijk werd er amfetamine geproduceerd. Drie personen zijn aangehouden.

In beslag genomen
Donderdagavond heeft direct een onderzoek naar de gevaarzetting en een forensisch onderzoek plaatsgevonden. Naast grondstoffen die gebruikt worden voor de productie, is 250 kg illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. Ook zijn twee auto’s en contant geld in beslag genomen.

Onderzoek
Het politieonderzoek is in volle gang. Vandaag 7 november is het drugslab ontmanteld onder leiding van het LFO. Ook zal onderzocht worden of er sprake is van milieuschade.

In verband met het lopende onderzoek kunnen op dit moment geen verdere details bekend gemaakt worden.

(bron: politie)
(foto’s: 112Oldenzaal.nl)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!