foto’s en video: Duitse traumahelikopter ingezet bij ernstig ongeluk bij Lattrop-Breklenkamp

Lattrop – Een 48-jarige fietser is vanavond ernstig gewond geraakt bij een val in het buitengebied bij Lattrop-Breklenkamp, vlakbij de Duitse grens. De man is met een Duitse traumahelikopter naar het ziekenhuis in Enschede gebracht.

Volgens de politie haalde de man een groep fietsers in toen hij in aanraking kwam met een tegemoetkomende auto. Een ooggetuige meldt dat de man uit balans raakte doordat hij de autospiegel raakte. De man is vervolgens ten val gekomen tussen de auto en aanhanger in en onder de aanhanger terecht gekomen.
Vanwege de ernst van het ongeluk is een Duitse traumahelikopter opgeroepen om te assisteren. Die helikopter heeft de man, zwaargewond, naar het ziekenhuis in Enschede brengen.

Onderzoekers van de politie zijn op dit moment ter plaatse om te bekijken hoe het ongeluk kon gebeuren.
Het ongeluk gebeurde op de Delengoorweg, daar in de buurt was op dat moment autorodeo Denekamp bezig waardoor veel mensen het ongeluk hebben meegekregen.

(bron: RTV-Oost)
(foto’s en video: 112Oldenzaal.nl)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!