Minderjarige jongen mishandeld door groep in Denekamp

Denekamp – Dinsdagavond, 2 augustus, tussen 21:00 uur en 22:00 uur is aan de Lubberdinksweg (langs het kanaal Almelo-Nordhorn) een minderjarige jongen mishandeld en bedreigd door een groep (vermoedelijk ook minderjarige) personen.

Naast deze vier personen stonden er nog enkele “helden” bij die niet ingrepen maar wel alles filmden met hun mobiele telefoon, meldt de politie. Enkele filmpjes zijn reeds in het bezit van de politie, maar de politie is nog steeds op zoek naar beelden en naar mogelijke getuigen. Er is in ieder geval is er een oudere vrouw en een oudere man die een en ander hebben gezien.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en de dader(s). Bent u hiervan getuige geweest, weet u meer of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!