Opnieuw woninginbraken in Denekamp, politie zoekt dader(s) en getuigen

Denekamp – Opnieuw zijn er woninginbraken gepleegd in Denekamp.

Vanmorgen tussen 09:00 uur en 10:00 uur is er ingebroken in een woning aan de Clematisstraat. Vanmiddag rond 14:30 uur is een woninginbraak ontdekt aan het Bosman.

Denekamp wordt de laatste tijd geteisterd door woninginbraken.

Afgelopen zaterdag in de namiddag of vooravond werd er ingebroken in een woning aan de Molendijk. De dader(s) hebben uit de woning sierraden en geld gestolen.

Tussen vrijdag 18:45 uur en zondag 21:00 uur is er ingebroken in een woning aan de Van de Heijdenstraat. Onbekend is of er iets buit is gemaakt.

Bij een woning aan de Brandlichterweg is afgelopen weekend geprobeerd in te breken aan de achterzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning zijn diverse braaksporen aangetroffen.

Op zondag 17 november ontdekten bewoners van een huis aan de Nordhorsestraat dat er in hun woning was ingebroken. Men was het weekend weggeweest en bij thuiskomst ontdekten zij de inbraak. De daders kwamen binnen door een raam te forceren. Onbekend is nog wat er werd weggenomen.

De politie onderzoekt de (poging) woninginbraken en is op zoek naar de dader(s) en getuigen.
Bent u hiervan getuige geweest of heeft u infomatie? Neem dan contact op met de politie Dinkelland op 0900-8844. Anoniem kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000
(bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Dinkelland rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Dinkelland! Volg ons ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *